Dan odprtih vrat

V petek, 10. marca 2023, smo ob 9. 30 uri v vrtcu Sonček Sveti Jurij ob Ščavnici izvedli dan odprtih vrat.

Zelo smo se razveselili staršev in otrok, ki še niso del našega vrtca, župana, g. Andreja Vrzela, in drugih predstavnikov naše ustanoviteljice ter predstavnice sveta staršev, ge. Nuše Voršič.

Za uvod smo obiskovalcem pripravili krajši kulturni program. Sledil je ogled prostorov našega vrtca – igralnic, ob katerem so bili obiskovalci navdušeni nad zanimivimi dejavnostmi, ki so jih vzgojiteljice kot vsakodnevno tudi danes pripravile za naše otroke. Tudi skupine so danes izvedle dan odprtih vrat med igralnicami (skupina 2 in 3 med sabo, skupina 5 in 6, ter skupina 4 in 7). Otroci so z zanimanjem prehajali iz ene v drugo dejavnost ter se med seboj prijetno družili. V skupini 1, kjer so naši najmlajši otroci, pa so se starši s svojimi majhnimi otroki, ki so nas danes prvič obiskali, tudi poigrali.

Vsem se zahvaljujemo za obisk. Veselimo se vašega ponovnega obiska v upanju, da vas bomo lahko kmalu sprejeli v novem prizidku k obstoječemu vrtcu. Z veseljem vam spet pokažemo naše prijetno vrtčevsko dogajanje!

Vrtec igra zelo pomembno in poučno vlogo v otrokovem razvoju, zato njegovega vpliva ne velja zanemariti, temveč vključiti v vsakdanje življenje. Ponovno vas vabimo na reden vpis novincev v naš vrtec SONČEK za šolsko leto 2023/2024.

Andreja Majcen, pomočnica ravnatelja v vrtcu